B&G Modeljernbaneklub
Velkommen

Velkommen

Dette er B&G Modeljernbaneklubs hjemmeside

Vi er en lille klub som har modeljernbanen som hovedinteresse. Vi beskæftiger os primært med Dansk materiel i epokerne III til V, men også tysk og engelsk materiel finder vej ind hos os.
 
Tiden går og vi får taget flere billeder af forskellige modeller. Denne gang er det modeller af en, for os, ny skala. I England kører man med en skala som hedder: "00" [Udtalt: "nul-nul"] og med størrelsesforholdet 1.76. Modellerne har altså næsten samme fysiske størrelse som vores mere hjemmevante H0 og de kører også på samme skinneafstand. Det betyder at det er muligt også at have engelske modeller kørende på anlægget.

Vi har oprettet et menupunkt med denne skala, og du vil finde at mærkerne er nogle andre end vi normalt bruger herhjemme. Men det er også modeller some er ekstremt detaljerede og yderst velkørende.

Modellen her har forbillede i en serie vogne som fungerede som rullende hoteller. Vognen er indrettet med en salon og et pakrum til bagage. Læs mere om disse vogne under skalaen 00. 
 

 Sidste nyt:
11. december 2012
En ny skala har fundet sin vej til vores klub. Skalaen er interessant fordi den ligger meget tæt på vores egen H0 og så er det i denne skala vi finder det engelske materiel.

              Hilsen
 B & G Modeljernbaneklub